Open menu
02-09-2024

El Clúster organitza el Barcelona Nautic Summit en el marc de la Louis Vuitton America's Cup

Barcelona Clúster Nàutic organitza el BARCELONA NAUTIC SUMMIT, una jornada de retrobament del sector després de l'estiu, dins de l'entorn de la 37a edició de la Louis Vuitton America’s Cup, que se celebrarà el proper 8 de setembre en l'exclusiu Hospitality del Port de Barcelona.

Les empreses membres del clúster podran gaudir d'aquest dia especial seguint les regates en directe amb experts que comentaran l'esdeveniment. A més podran gaudir d'una excel·lent experiència gastronòmica de la mà de Food&Mambo, del grup CXC, que inclou el restaurant Gaudir, considerat el millor del món segons la llista ‘The World’s 50 Best Restaurants’.

Tot això, en Hospitality Port de Barcelona que es troba en els històrics “tinglados” del Moll Oriental, edificis centenaris que ha estat restaurats amb motiu d'aquest destacat esdeveniment internacional.

NOTÍCIES

02-09-2024

El Clúster organitza el Barcelona Nautic Summit en el marc de la Louis Vuitton America's Cup

Barcelona Clúster Nàutic organitza el BARCELONA NAUTIC SUMMIT, una jornada de retrobament del sector després de l'estiu, dins de l'entorn de la 37a edició de la Louis Vuitton America’s Cup,…[+]

24-11-2023

Dos projectes amb beneficis per l’ecosistema marí guanyen la segona edició del programa B-Blue

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, en col·laboració amb Costa Cruceros i el Port de Barcelona, ha guardonat dos projectes en la segona edició del B-Blue.

24-11-2023

SOLÉ DIESEL PRESENTA MOTORS COMPATIBLES AMB HVO

En el món amb constants canvis dels equips marins, la sostenibilitat és clau. Solé, un nom respectat en motors d’embarcacions i generadors marins amb més d’un segle d’experiència, se suma…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic


Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.