Open menu
24-11-2023

SOLÉ DIESEL PRESENTA MOTORS COMPATIBLES AMB HVO

En el món amb constants canvis dels equips marins, la sostenibilitat és clau. Solé, un nom respectat en motors d’embarcacions i generadors marins amb més d’un segle d’experiència, se suma a aquesta revolució ecològica oferint solucions verdes que estan transformant la propulsió marina.

EL HVO, o Oli Vegetal Hidrotractat, és una alternativa renovable i sostenible al dièsel derivat d’olis vegetals, grasses animals o olis de cuina usats. Sotmès a un procés d’hidrotractament, redueix significativament les emissions de gasos d’efecte hivernacle i contaminants atmosfèrics.

Per això, els enorgulleix compartir un gran avanç a la seva línia de productes. Tota la seva gamma de motors per embarcacions i generadors marins, inclosa la popular sèrie MINI, ara és completament compatible amb HVO. 

Més informació: https://www.solediesel.com/es/combustible-sostenible-hvo-aceite-vegetal-en-propulsion-marina

 

NOTÍCIES

24-11-2023

Dos projectes amb beneficis per l’ecosistema marí guanyen la segona edició del programa B-Blue

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, en col·laboració amb Costa Cruceros i el Port de Barcelona, ha guardonat dos projectes en la segona edició del B-Blue.

24-11-2023

SOLÉ DIESEL PRESENTA MOTORS COMPATIBLES AMB HVO

En el món amb constants canvis dels equips marins, la sostenibilitat és clau. Solé, un nom respectat en motors d’embarcacions i generadors marins amb més d’un segle d’experiència, se suma…[+]

24-11-2023

​El Barcelona Clúster Nàutic participa un any més al Saló Nàutic amb la mirada posada a l’America’s Cup

La 61a edició del Saló Nàutic s’ha celebrat enguany entre l’11 i el 15 d'octubre al Port Vell organitzat per la Fira de Barcelona, sòcia del Clúster. Aquest any la…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic


Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.