Open menu

AGENDA

09-03-2018


VI CONGRÉS NÀUTIC D’ANEN

El Congrés Nàutic de l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques arriba a la sisena edició com una cita ineludible per a tots els professionals del sector. Les sessions abastaran diversos temes, com formació, servei, lobbying, transformació digital i mercat.

Esdeveniment: Congrés Nàutic d’ANEN

Data: 8 i 9 de març de 2018

Lloc: Palau de Congressos de Palma


14-03-2018


JUNTA DIRECTIVA DEL CLÚSTER

Els membres de la junta directiva del Barcelona Clúster Nàutic estan convocats a la reunió ordinària de junta, que tindrà lloc el 14 de març.

Esdeveniment: Reunió de junta directiva del Clúster

Data: 14 de març, de 9.30 a 11 hores

Lloc: Reial Club Nàutic de Barcelona


26-04-2018


MYBA CHARTER SHOW

És la fira més important d'embarcacions de gran eslora de lloguer a Europa, al costat de la que se celebra a Antigua, al Carib. Està organitzada per l'associació privada MYBA i per segon any consecutiu tindrà com a seu Barcelona, concretament OneOcean Port Velll, el que confirma la capital catalana com una de les destinacions nàutiques en auge a nivell mundial.

Esdeveniment: MYBA Charter Show

Data: del 23 al 26 d’abril de 2018

Lloc: OneOcean Port Vell (Barcelona)


01-05-2018


PALMA BOAT SHOW

El Saló de la Nàutica d'Esbarjo de les Illes Balears se celebra al Port de Palma, una de les seus més importants a nivell d'infraestructures, indústria i xarxa de serveis tècnics especialitzats en nàutica de tota la Mediterrània. A més, Mallorca és el centre d'una de les destinacions nàutiques turístiques més dinàmiques i competitives de l'àrea.

EsdevenimentPalma Boat Show

Data: del 27 d'abril a l'1 de maig de 2018

Lloc: Palma de Mallorca 


06-05-2018


SAIL RACING PALMAVELA

La Sail Racing PalmaVela, que organitza el Reial Club Nàutic de Palma, suposa la inauguració de la temporada de regates de la Mediterrània per a molts equips. És una regata multiclasse que aglutina més d'un centenar de vaixells d'una quinzena de nacionalitats i que compta amb un interessant programa social.

Esdeveniment: Sail Racing PalmaVela

Data: del 3 al 6 de maig de 2018

Lloc: Real Club Náutico de Palma


27-05-2018


45 TROFEU DE VELA CONDE DE GODÓ

Els millors equips de creuers es donaran cita en el 45è Trofeu de Vela Conde de Godó, que convoca a les classes ORC i als J80. Un cop més, el Reial Club Nàutic de Barcelona es convertirà en el centre d'atenció de la vela a nivell nacional.

Esdeveniment: Trofeu de Vela Comte de Godó

Data: del 24 al 27 de maig de 2018

Lloc: Reial Club Nàutic de Barcelona


10-06-2018


MARESMAR

Varador 2000 organitza, del 8 al 10 de juny, una trobada de vaixells centenaris i històrics al Maresme, sota el nom de Maresmar, Trobada de Centenaris 2018. Hi participaran una vintena de vaixells encapçalats pel Santa Eulàlia i el Sirius, que aquest any compleixen 100 anys. També hi participaran altres vaixells històrics com el Sant Ramon o el Far Barcelona, entre d'altres. La trobada, que també contempla una travessa nàutica pel litoral del Maresme, conferències i exposicions fotogràfiques de molts vaixells històrics i sobre els oficis del mar, compta amb el suport del Museu Marítim, la Facultat de Nàutica, diversos ajuntaments de la comarca encapçalats pel d’Arenys de Mar, i altres institucions, entitats i associacions.

Esdeveniment: Maresmar, Trobada de Centenaris 2018

Data: del 8 al 10 de juny

Lloc: Maresme (Arenys com a punt principal)


17-06-2018


EXTREME SAILING SERIES

Del 14 al 17 de juny, Barcelona acollirà un Acte de les Extreme Sailing Series, després del gran èxit de la passada edició. La Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB) coorganitza de nou aquest esdeveniment juntament amb OC Sport. La flota s’allotjarà a la nova Marina Vela, al costat de l'Hotel W a la zona de Nova Bocana, i les regates es podran seguir des del litoral de la ciutat i des del Race Village que s'habilitarà a l'efecte.

Esdeveniment: Extreme Sailing Series Barcelona

Data: del 14 al 17 de juny

Lloc: Marina Vela


14-07-2018


PUIG VELA CLÀSSICA

Organitzada pel Reial Club Nàutic de Barcelona, la Puig Vela Clàssica arriba a la seva edició número 11 confirmada com un dels esdeveniments més importants en el circuit de clàssics de regates de la Mediterrània.

Esdeveniment: Puig Vela Clàssica

Data: de l'11 al 14 de juliol de 2018

Lloc: Reial Club Nàutic de Barcelona


ÚLTIMS ESDEVENIMENTS

23-02-2018
SETMANA BLAVA
19-02-2018
DEBAT PORT-CIUTAT
30-01-2018
PRESENTACIÓ DE LES OPORTUNITATS LABORALS AL SECTOR NÀUTIC (SESSIÓ II)

AGENDA

09-03-2018

VI CONGRÉS NÀUTIC D’ANEN

El Congrés Nàutic de l'Associació Nacional d'Empreses Nàutiques arriba a la sisena edició com una cita ineludible per a tots els professionals del sector. Les sessions abastaran diversos temes, com…[+]

14-03-2018

JUNTA DIRECTIVA DEL CLÚSTER

Els membres de la junta directiva del Barcelona Clúster Nàutic estan convocats a la reunió ordinària de junta, que tindrà lloc el 14 de març.

26-04-2018

MYBA CHARTER SHOW

És la fira més important d'embarcacions de gran eslora de lloguer a Europa, al costat de la que se celebra a Antigua, al Carib. Està organitzada per l'associació privada MYBA…[+]

NOTÍCIES

30-01-2018

El Clúster lidera el debat sobre formació i ocupació al sector nàutic

El Barcelona Clúster Nàutic ha celebrat avui la segona i última sessió de presentació de noves oportunitats laborals al sector nàutic, centrada en aquest cas en els perfils professionals de…[+]

19-01-2018

El sector nàutic de Barcelona atrau talent

El Barcelona Clúster Nàutic i OneCoWork, empresa de coworking instal·lada a OneOcean Port Vell i que s'acaba d'adherir al Clúster com a nou membre, han organitzat aquest dijous la conferència…[+]

12-01-2018

El Clúster participa en un projecte europeu de formació

El Barcelona Clúster Nàutic participa en el projecte "BLUES: Blue growth connects European Seas" ("BLUES: l'economia blue connecta els mars europeus"), que està cofinançat per la Comissió Europea en el…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic