Open menu
16-09-2022

Barcelona Clúster Nàutic col·labora amb BlueUp, el primer programa d’emprenedoria per a projectes d’Economia Blava.

El programa de Barcelona Activa BlueUp té per objectiu donar suport a la creació i creixement d’empreses que formen part del sector de l’Economia Blava de la ciutat: el sector nàutic, la pesca, el turisme blau, la construcció naval, la biotecnologia blava o les energies renovables marines.

El programa escollirà 15 projectes i tindrà una durada de 3 mesos. Durant aquest temps els projectes comptaran amb formació, acompanyament, mentoria i activitats personalitzades. Al acabar el procés es premiaran els projectes amb més potencial.

 

El programa el lidera l'Ajuntament de Barcelona des de Barcelona Activa i compta amb el suport del Port de Barcelona, Costa Cruceros i amb la col.laboració de la UPC, Seastainble Ventures, aticco i el Barcelona Clúster Nàutic.

 

Us animem a participar-hi. Podeu trobar més informació i presentar les vostres propostes, abans del 26 de setembre, a aquest enllaç: 

 

https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/web/guest/blue-up-barcelona

 

NOTÍCIES

16-09-2022

Barcelona Clúster Nàutic col·labora amb BlueUp, el primer programa d’emprenedoria per a projectes d’Economia Blava.

El programa de Barcelona Activa BlueUp té per objectiu donar suport a la creació i creixement d’empreses que formen part del sector de l’Economia Blava de la ciutat: el sector…[+]

22-07-2022

El Barcelona Clúster Nàutic ajudarà als seus socis a accedir als Fons Next Generation.

A principis d'any, des del Barcelona Clúster Nàutic es va veure l'oportunitat de poder accedir a les convocatòries d'ajudes a través dels fons NextGeneration via el Ministeri d'Indústria, Comerç i…[+]

18-07-2022

Primera jornada de treball del projecte NAUT-EC: anàlisi del potencial de circularitat a les empreses del sector nàutic.

El Barcelona Clúster Nàutic i el TecnoCampus de Mataró (UPC) han celebrat la primera sessió de treball del projecte NAU-TEC amb els socis del Clúster. Aquesta primera jornada ha servit…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.