Open menu
31-05-2022

El Barcelona Clúster Nàutic suma esforços amb el programa SWITCHMED, el projecte modular Med BlueFASMA i la comunitat MED BLUE GROWTH per fomentar l’Economia Circular al Mediterrani.

El passat dia 10 de maig, els tres projectes de cooperació de la mediterrània van organitzar a Barcelona un event híbrid per promoure i identificar reptes de l’economia circular, un àmbit emergent de l’Economia Blava. L'acte va ser servir per donar a conèixer un informe de la integració de l'Economia Circular als sectors de l'Economia Blava a la Mediterrània.

Des del Barcelona Clúster Nàutic hi varem participar a través del projecte NAUT-EC, amb la participació de l’Ariadna Benet. 

NAUT-EC és l’estudi que el Clúster està elaborant amb el TecnoCampus de Mataró per definir el llibre blanc de l’economia circular del sector nàutic.

Més informació:

https://blue-growth.interreg-med.eu/no-cache/news-events/news/detail/actualites/no-green-without-blue-switchmed-bluefasma-and-blue-growth-community-join-forces-to-promote-the-b/

https://switchmed.eu/news/blue-circular-economy-mediterranean/

 

NOTÍCIES

02-05-2023

El Barcelona Clúster Nàutic celebra la seva assemblea anual

L’entitat amplia la seva Junta Directiva i celebra que Barcelona aculli el Congrés Científic de la Unesco pels Mars i Oceans.

01-03-2023

Els distintius d’ambientalització dels ports centren l’última sessió del projecte Naut-EC

Aquesta tercera sessió de formació del projecte Naut-EC ha començat amb la presentació d’aquest a càrrec d’Ariadna Benet que ha plantejat les línies d’economia circular que es poden desenvolupar en…[+]

21-02-2023

El Port de Barcelona i el Barcelona Clúster Nàutic alineen projectes amb vista a l’America’s Cup

La Junta Directiva del Barcelona Clúster Nàutic s’ha reunit amb el nou president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó. La reunió ha servit per presentar l’entitat així com les empreses…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic


Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.