Open menu
12-04-2022

La Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport del Port de Barcelona i el Barcelona Clúster Nàutic, presenten els Ajuts Ports 4.0.

El passat dimecres 6 d’abril, la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col.laboració del Barcelona Clúster Nàutic i el Port de Barcelona, va dur a terme una jornada a la seva seu per presentar els Ajuts Ports 4.0.

Una jornada destinada a conèixer de primera mà les convocatòries del fons Port 4.0, a través del qual es subvencionen projectes en estat PRECOMERCIAL que busquen desenvolupar un nou producte, servei o procés, o millorar una tecnologia ja existent com a component innovador i desenvolupar la seva aplicació al sector logístic-portuari. El fons Ports 4.0, està dirigit a tots aquells emprenedors i empreses amb idees o projectes innovadors amb capacitat per millorar l'eficiència, la competitivitat i la sostenibilitat del sector logístic-portuari i, en general, del comerç. Andor Serra, director general del Clúster, va cloure la jornada destacant la importància de desenvolupar bones idees lligades a la tecnologia i la innovació en el sector dels Ports.

NOTÍCIES

23-06-2022

L’Assemblea del Barcelona Clúster Nàutic ha acordat aquesta setmana nomenar Marcelo Penna nou president de l’entitat.

Penna és soci fundador del Clúster, arquitecte naval i constructor des del 1984. S’ha especialitzat en la innovació i el disseny de vaixells de propulsió elèctrica i electrificació de flotes.

13-06-2022

Entrevista a Jordi Puig nou president del RCNB

Jordi Puig Alsina (Barcelona, ​​1970) és el nou president del Reial Club Nàutic de Barcelona (RCNB). La seva relació amb el mar i la nàutica forma part de la seva…[+]

31-05-2022

El Barcelona Clúster Nàutic suma esforços amb el programa SWITCHMED, el projecte modular Med BlueFASMA i la comunitat MED BLUE GROWTH per fomentar l’Economia Circular al Mediterrani.

El passat dia 10 de maig, els tres projectes de cooperació de la mediterrània van organitzar a Barcelona un event híbrid per promoure i identificar reptes de l’economia circular, un…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.