Open menu
08-03-2022

La matriculació del sector nàutic a Catalunya creix un 12% en aquest inici d’any.

Segons l’informe de la patronal ANEN (Informe del mercado de embarcaciones de recreo. Enero-febrero2022), el sector nàutic a Espanya resisteix i manté el creixement durant aquests primers mesos de l’any.

De les matriculacions registrades, el 75% responen a embarcacions de caràcter privatiu i el 25% al xàrter nàutic.

El creixement es recolza sobretot en embarcacions de petita eslora, fins a 8 metres, que creix una mitjana d’un 10% i continua mantenint una quota de mercat del 86%. Així, el creixement de les matriculacions es manté en embarcacions pneumàtiques plegables, el 35%, i en vaixells a motor, que representa l’1,5%. Segueixen sent la demanda més alta amb un 45% de quota de mercat.

Catalunya és la segona comunitat de l’Estat, després d’Andalusia, amb volum de matriculacions en el sector nàutic. Catalunya, actualment, representa un 16,83% de la quota del mercat.

 

NOTÍCIES

23-06-2022

L’Assemblea del Barcelona Clúster Nàutic ha acordat aquesta setmana nomenar Marcelo Penna nou president de l’entitat.

Penna és soci fundador del Clúster, arquitecte naval i constructor des del 1984. S’ha especialitzat en la innovació i el disseny de vaixells de propulsió elèctrica i electrificació de flotes.

13-06-2022

Entrevista a Jordi Puig nou president del RCNB

Jordi Puig Alsina (Barcelona, ​​1970) és el nou president del Reial Club Nàutic de Barcelona (RCNB). La seva relació amb el mar i la nàutica forma part de la seva…[+]

31-05-2022

El Barcelona Clúster Nàutic suma esforços amb el programa SWITCHMED, el projecte modular Med BlueFASMA i la comunitat MED BLUE GROWTH per fomentar l’Economia Circular al Mediterrani.

El passat dia 10 de maig, els tres projectes de cooperació de la mediterrània van organitzar a Barcelona un event híbrid per promoure i identificar reptes de l’economia circular, un…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.