Open menu
08-09-2021

La mar t’espera: torna el gran esdeveniment social de la comunitat de la mar.

Amb més il·lusió i energia que mai, torna el Saló Nàutic de Barcelona, per oferir noves experiències a la comunitat de la mar. Del 12 al 17 d’octubre del 2021, el Port Vell de Barcelona acollirà una nova edició del Saló Nàutic de Barcelona.

Aquesta nova edició del Saló Nàutic de Barcelona, té 5 objectius clars. En primer lloc, convertir-se en la plataforma de referència per a eslores mitjanes (el 90% del mercat), En segon lloc, impulsar la innovació i la transició ecològica de la indústria nàutica. En tercer lloc, crear la major comunitat 4.0 vinculada a l’oci i als esports de mar. En quart lloc, potenciar el visitant nacional i internacional i el factor business. I finalment, fixar el Saló Nàutic com un projecte de ciutat i impulsar Barcelona com a capital internacional de l’economia blava.

Des de l’organització es pretén que l’usuari sigui el protagonista, en aquest sentit s’ofereixen nous continguts i experiències, tant dins com fora de l’esdeveniment,  per presentar solucions adaptades a aquells als qui els agrada navegar, com als que practiquen o busquen iniciar-se en els esports nàutics.

Participar en l’esdeveniment on s’inicien el 50% de les operacions del mercat nàutic espanyol, estar present en les presentacions de les novetats més importants del sector nàutic, gaudir d’un espai on es connecten els nous públics amb les marques, potenciar la marca a través de les eines que ofereix el saló, entre altres beneficis, són alguns dels motius pels quals és interessant que les empreses del sector nàutic participin com a expositors a l’esdeveniment.

Si esteu interessats en participar com a expositors en el Saló Nàutic, no dubteu en consultar la seva web (https://www.salonnautico.com/ca/) a l’apartat “RESERVA EL TEU ESPAI PER A 2021”, on podràs consultar les modalitats de participació, omplir el formulari i fer la teva reserva.

NOTÍCIES

08-10-2021

El Barcelona Clúster Nàutic i el Port de Barcelona reforcen les relacions per fomentar l’ocupació en el sector de la nàutica.

Aquest dijous set d’octubre, una representació de la junta directiva del Barcelona Clúster Nàutic, encapçalada pel seu president Pepe Garcia-Aubert i el seu director general Andor Serra, s’ha reunit amb…[+]

27-09-2021

El MYBA Charter Show seguirà a Barcelona fins al 2024.

Mònaco acull fins al 25 de setembre la cita anual d’exposició de superiots més exclusius del món.
En aquesta ciutat costanera ha tingut lloc la renovació de l’acord…[+]

17-09-2021

Marina Port Vell inverteix 20 milions per millorar les seves instal·lacions

L’empresa, membre del patronat del Clúster des dels seus inicis, vol posicionar Barcelona com a destinació dels vaixells de gran eslora.

El projecte inclourà unes reformes…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.