Open menu
03-09-2021

La segona convocatòria de vals GALATEA obre el 22 de setembre.

Galatea té com a objectiu donar suport a projectes d’alt impacte liderats per pimes a través de serveis prestats pels clúster participants i/o mitjançant un sistema de vals que permetrà als beneficiaris finançar el desenvolupament de les seves idees/projectes per afrontar els reptes del port intel·ligent, vaixell intel·ligent, drassana intel·ligent i dominis de vigilància marítima.

 

Els vals Galatea, ofereixen un suport financer directe de fins a 20.000€ si es sol·liciten individualment per a activitats de desenvolupament i transferència de tecnologia o fins a 60.000€ per pime si es sol·liciten en un consorci d’almenys dues pimes per desenvolupar diferents prototips o projectes de demostració.

A més a més, Galatea, ofereix uns serveis d’assessorament amb l’objectiu de facilitar i donar suport a les pimes a realitzar les seves activitats d’innovació i ampliació. Les pimes poden demanar de forma individual, assessorament en: elaboració del pla de negoci, suport en noves tecnologies, internacionalització o recerca en opcions de finançament.

Poden acollir-se a aquests vals, pimes del sector marítim, TIC i aeronàutica que vulguin presentar propostes relacionades amb el Blue Growth. També, aquelles membres de clusters que formin part de Galatea i que tinguin la base operativa a Espanya, França, Grècia, Polònia o Romania.

Per mési informació podeu consultar la web de GALATEA PROJECT.

NOTÍCIES

03-12-2021

La Junta Directiva tanca l’any amb una valoració positiva.

Aquest dijous 2 de desembre, la Junta Directiva del Barcelona Clúster Nàutic va celebrar la darrera reunió de l’any enfocada a fer seguiment i balanç del desenvolupament de l’activitat de…[+]

25-11-2021

El Port de Barcelona organitza una sessió informativa per la segona convocatòria d’Idees i Projectes Comercials de Ports 4.0

Amb l’objectiu d’informar sobre la segona convocatòria i donar suport al màxim de projectes i idees presentades, el Port de Barcelona va realitzar dimecres 24 de novembre, una jornada informativa…[+]

17-11-2021

Primera acció del programa de col·laboració entre la Càtedra en Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus de Mataró i el Barcelona Clúster Nàutic.

L’acord de col·laboració entre la Càtedra en Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus i el Barcelona Clúster Nàutic té com a objectiu establir nexes d’unió entre economia circular i economia…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.