Open menu
06-08-2021

La vela segueix sumant medalles a Tòquio 2020.

Un any després de la seva cancel·lació per la Covid-19, han tingut lloc els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La vela, en les seves múltiples categories, sempre ha estat lluitant per obtenir bons resultats en les cites olímpiques. De fet, és la disciplina que més metalls ha guanyat en la història dels jocs amb 19 medalles.

El fet que espanya ofereixi més de 8.000 quilòmetres de costa, segurament ha influenciat en que la vela olímpica hagi garantit sempre aquest bon nivell de resultats. Més enllà de l’alt rendiment esportiu que han ofert tots i cada un dels regatistes, també cal posar en valor la pràctica d’un esport que respecta el medi ambient i que és el màxim exponent de les zero emissions. Dos aspectes indispensables per reforçar el compromís amb el desenvolupament sostenible que defensem des del Barcelona Clúster Nàutic.

La badia d’Enhosima, a Tòkio, era la seu on els regatistes españols tenien l’objectiu d’esborrar el mal resultat de Río. Les competicions es van dur a terme en un camp de regates molt tècnic, amb  unes condicions de navegació molt variants. Els vents i les corrents marines molt canviants que obligaven als regatistes a donar el millor d’ells mateixos.

Les dues medalles de bronze, l’aconseguida per Joan Cardona en classe Finn, i la de la parella formada pel barceloní Jordi Xammar i Nico Rodríguezo Rodríguez en 470, són un motiu d’orgull per la família de la vela olímpica. A més a més, cal aprofitar aquests resultats per promocionar el paper d’aquests regatistes com a ambaixadors dels nostres mars i reforçar els valors d’un esport com la vela, on el respecte pel medi on es desenvolupa és fonamental.

El Barcelona Clúster Nàutic, vol felicitar a tots els regatistes que han participat en aquests jocs olímpics. L’esforç, la constància i l’estima cap al mar són els autèntics valors que fan de la vela una disciplina alineada amb els valors de l’entitat.

NOTÍCIES

03-12-2021

La Junta Directiva tanca l’any amb una valoració positiva.

Aquest dijous 2 de desembre, la Junta Directiva del Barcelona Clúster Nàutic va celebrar la darrera reunió de l’any enfocada a fer seguiment i balanç del desenvolupament de l’activitat de…[+]

25-11-2021

El Port de Barcelona organitza una sessió informativa per la segona convocatòria d’Idees i Projectes Comercials de Ports 4.0

Amb l’objectiu d’informar sobre la segona convocatòria i donar suport al màxim de projectes i idees presentades, el Port de Barcelona va realitzar dimecres 24 de novembre, una jornada informativa…[+]

17-11-2021

Primera acció del programa de col·laboració entre la Càtedra en Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus de Mataró i el Barcelona Clúster Nàutic.

L’acord de col·laboració entre la Càtedra en Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus i el Barcelona Clúster Nàutic té com a objectiu establir nexes d’unió entre economia circular i economia…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.