Open menu
23-07-2021

Barcelona seguirà acollint el MYBA Charter Show.

Després de dos anys d’absència, a causa de la pandèmia, el MYBA Charter Show va comunicar la setmana passada les dates per l’edició del 2022. Entre el dilluns 25 d’abril i el dijous 28 d’abril, Marina Port Vell acollirà una nova edició d’aquesta fira que reuneix els principals professionals dels iots de luxe del món i els brinda l’oportunitat de valorar alguns dels millors iots disponibles per xàrter, reunir-se amb capitans i tripulants, i explorar una varietat excepcional de serveis auxiliars.

Per al Barcelona Clúster Nàutic, el MYBA suposa un punt d’inflexió tant per al sector nàutic de la ciutat, que ha de ser un dels motors de la recuperació econòmica, com per a la ciutat, que de mica en mica ha d’anar recuperant la seva activitat habitual.

Aquest acord entre Marina Port Vell Barcelona i la Worldwide Yachting Association, organitzadora de l’esdeveniment, no fa res més que posar de manifest la consolidació de Barcelona com a ciutat de referència dels iots de gran slora. Després de 28 edicions celebrades entre les ciutats de San Remo i Gènova, aquesta serà la quarta vegada que la ciutat acull aquest esdeveniment que reunirà a més de 1.800 professionals del sector, i més de 50 superiots de luxe.

Aquesta decisió de la Worldwide Yacthing Association, reforça una de les missions del Barcelona Clúster Nàutic, que és promocionar Barcelona i la costa catalana com a destinació de les grans eslores. A tot el món, hi ha més de 20.000 iots de gran eslora, cada un d’ells suposa una mitjana de 15 llocs de treball i 1M€ de despesa per amarratge a la ciutat.

A Barcelona, hi ha actualment 350 amarratges per a grans eslores. Unes 350 empreses es dediquen al sector dels superiots. La facturació d’aquestes empreses és de 836 milions d’euros, i el sector genera casi 12.000 llocs de treball. La inversió que fan aquestes empreses està calculada en 95 milions d’euros.

Així doncs, des del Barcelona Clúster Nàutic, no podem fer més que celebrar aquest acord entre Marina Port Vell Barcelona, empresa sòcia de l’entitat i la Worldwide Yachting Association, que permetrà que durant l’abril de 2022, Barcelona sigui la capital mundial dels superiots.

NOTÍCIES

03-12-2021

La Junta Directiva tanca l’any amb una valoració positiva.

Aquest dijous 2 de desembre, la Junta Directiva del Barcelona Clúster Nàutic va celebrar la darrera reunió de l’any enfocada a fer seguiment i balanç del desenvolupament de l’activitat de…[+]

25-11-2021

El Port de Barcelona organitza una sessió informativa per la segona convocatòria d’Idees i Projectes Comercials de Ports 4.0

Amb l’objectiu d’informar sobre la segona convocatòria i donar suport al màxim de projectes i idees presentades, el Port de Barcelona va realitzar dimecres 24 de novembre, una jornada informativa…[+]

17-11-2021

Primera acció del programa de col·laboració entre la Càtedra en Economia Circular i Sostenibilitat del Tecnocampus de Mataró i el Barcelona Clúster Nàutic.

L’acord de col·laboració entre la Càtedra en Economia Circular i Sostenibilitat del TecnoCampus i el Barcelona Clúster Nàutic té com a objectiu establir nexes d’unió entre economia circular i economia…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.