Open menu
01-06-2021

Solé Iberia: una nova marca amb una àmplia gamma de solucions marines que aposta pels motors elèctrics.

Solé Diesel S.A., una empresa de caràcter familiar dedicada a la fabricació de motores per a vaixells, grups electrògens i accessoris marins. Va ser fundada fa més de cent anys, i és sòcia del Clúster des de fa un temps. Solé Diesel ofereix productes personalitats i fets a mida per embarcacions de lleure i professionals.

A mitjans de maig, va presentar la seva nova marca Solé Iberia, una marca amb un àmplia gamma de solucions marines per tota mena d'embarcacions. La marca de nova creació centrarà els seus esforços en la distribució de diversos productes nàutics, deixant el protagonisme per la fabricació a Solé S.A.

Solé Iberia compta amb una estructura sòlida i una llarga experiència. Des del 2011 distribueix productes de Hyundai SeasAll i ha anat incorporant noves marques al seu catàleg. Marques com Mitsubichi Marine, amb els seus motors infra borda per a ús professional amb potències entre 129 i 2040 cv, COX amb els seus revolucionaris motors dièsel fora borda de 300 cv amb un 25% menys de consum que un motor fora borda de gasolina, o els inversors marins mecànics i hidràulics de Tchnodrive, són algunes de les referències que distribueix la marca.

Des del Clúster, però, volem remarcar el compromís amb el desenvolupament sostenible de l'activitat nàutica i ens hem centrat en un dels productes que més reforça aquest valor. Són els motors ePropulsion, motors elèctrics fora borda respectuosos amb el medi ambient, silenciosos i lleugers, de potències d'entre 1 i 6 kW.

Podeu saber més sobre aquests motors a la web de Solé Iberia: https://www.soleiberia.com/

NOTÍCIES

08-09-2021

La mar t’espera: torna el gran esdeveniment social de la comunitat de la mar.

Amb més il·lusió i energia que mai, torna el Saló Nàutic de Barcelona, per oferir noves experiències a la comunitat de la mar. Del 12 al 17 d’octubre del 2021,…[+]

03-09-2021

La segona convocatòria de vals GALATEA obre el 22 de setembre.

Galatea té com a objectiu donar suport a projectes d’alt impacte liderats per pimes a través de serveis prestats pels clúster participants i/o mitjançant un sistema de vals que permetrà…[+]

06-08-2021

La vela segueix sumant medalles a Tòquio 2020.

Un any després de la seva cancel·lació per la Covid-19, han tingut lloc els Jocs Olímpics de Tòquio 2020. La vela, en les seves múltiples categories, sempre ha estat lluitant…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.