Open menu
25-05-2021

EL PORT DE BARCELONA NOMENA AMBAIXADOR DE SOSTENIBILITAT AL BARCELONA CLÚSTER NÀUTIC.

En un acte celebrat aquest matí al Port de Barcelona, Andor Serra, director general del Barcelona Clúster Nàutic, ha rebut de mans de la presidenta del Port, Mercè Conesa, l’acreditació d’Ambaixador de Sostenibilitat.

Els Ambaixadors de Sostenibilitat del Port de Barcelona tenen l’objectiu de difondre els valors de sostenibilitat entre les diferents organitzacions i persones que integren la Comunitat Portuària de Barcelona, explicant alhora que s’ha fet fins ara al Port i quins són els projectes en marxa per aconseguir que aquesta infraestructura segueixi creixent sota criteris de sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. 

Durant el lliurament de les acreditacions, la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha agraït la “implicació que han demostrat els Ambaixadors de Sostenibilitat fins ara” i ha posat en valor la tasca que realitzen aquestes persones de forma voluntària en aquest àmbit.

El paper del Clúster Nàutic com a Ambaixador és garantir que el Port de Barcelona pugui seguir creixent de forma sostenible, i fer costat a la institució i a aquelles empreses que impulsen projectes d’economia blava, com la descarbonització del transport marítim, el reciclatge de vaixells, la protecció d’hàbitats marins i la creació d’infraestructures verdes en zones costaneres. 

Amb aquest reconeixement, el Barcelona Clúster Nàutic reforça el seu lligam amb un dels seus principals patrons, el Port de Barcelona. També consolida, així, el seu compromís d’ajudar a fer créixer la institució a través del desenvolupament de projectes zero emissions, d’electrificacions i subministraments híbrids, entre altres. 

NOTÍCIES

16-06-2021

El sector de l’Economia Blava: noves tendències i claus en l’ocupació.

L'Economia Blava és un dels principals motors econòmics de la ciutat de Barcelona i ofereix oportunitats d’ocupació amb bones condicions i amb futur. Descobreix quines són, quina formació es requereix…[+]

04-06-2021

L’ECONOMIA BLAVA PROTAGONISTA DE “VALOR AFEGIT” A TV3

Valor Afegit és el programa socioeconòmic de referència de TV3. Aquesta setmana ha dedicat els seus reportatges, emesos darrera del “Telenotícies Vespre”, a descobrir i potenciar diversos exemples d’economia blava.[+]

01-06-2021

Solé Iberia: una nova marca amb una àmplia gamma de solucions marines que aposta pels motors elèctrics.

Solé Diesel S.A., una empresa de caràcter familiar dedicada a la fabricació de motores per a vaixells, grups electrògens i accessoris marins. Va ser fundada fa més de cent anys, i és…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.