Open menu
24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat la gestió de la junta directiva dels últims mesos i el pla d’acció per als propers anys.

Toni Tió i Neus Jordi, president i directora de projectes del Clúster, respectivament, han presentat la memòria d’activitats i els comptes auditats de l’últim any, així com el pla d’acció i el pressupost de 2020, que s’han aprovat per unanimitat dels presents. També s’ha exposat part del nou pla directori del Barcelona Clúster Nàutic 2020-2025, que està en elaboració.

Quant a l’evolució del Clúster, per ara la crisi del coronavirus ha provocat un lleuger descens en el nombre d’associats, d’un 10% aproximadament, que es preveu poder recuperar en els propers anys. Les administracions públiques han ratificat el suport al Clúster, el que confirma el reconeixement del sector nàutic com a un motor econòmic del país i de la ciutat. A més, el sector privat mostra empenta i ganes de renovar-se a través de la innovació i la sostenibilitat com a grans eixos dels propers anys.

Tota la documentació de l’assemblea està a disposició dels associats.

NOTÍCIES

08-10-2020

Cas d’èxit de col·laboració entre la Cambra, el Clúster i els socis

El soci del Barcelona Clúster Nàutic Seastainable Ventures presentarà la sol·licitud per obtenir la patent a nivell europeu d’un corall modular artificial que permetrà millorar la vida de l’ecosistema marí…[+]

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic