Open menu
22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre la taula propostes d'acció que puguin ajudar a sortir reforçats de la crisi.

A més de Toni Tió, president del Barcelona Clúster Nàutic, a la trobada han participat com a ponents Joan Colldecarrera (Port Vell), Ignacio Erroz (Marina Port Vell), Xiqui Mas (Varador 2000 i Mataró Marina Barcelona), Belén Martín (Evolution Yachting), Joan Farell (Charter & Dreams) i Alex Chumillas (Tax Marine).

Segons les dades aportades pels ponents, la caiguda de l’activitat nàutica a causa de la pandèmia del coronavirus i l’estat d’alarma se situa entre un 30 i un 50 per cent, dependent del subsector. Una vegada represa l’activitat, aquells subsectors més depenents del mercat internacional troben a faltar la flota d’embarcacions de gran eslora que cada any passa l’estiu al Mediterrani i que aquest any es queda al Carib. En el subsector del xàrter, després d’uns mesos d’aturada, es preveu un estiu intens pel nombre de reserves que s’estan confirmant, fins i tot amb clients nous que valoren la seguretat d’unes vacances navegant en vaixell, lluny d’aglomeracions i en un ambient a l’aire lliure.

Els socis del Barcelona Clúster Nàutic que han participat a la sessió online com a oients han tingut l’oportunitat de fer preguntes als ponents. Per exemple, alguns d’ells s’han interessat pels sistemes de certificació “Covid free”. Així, el foment de la xarxa de networking i la transferència de coneixement entre membres és una de les qualitats més ben valorades de ser soci del Barcelona Clúster Nàutic, com s’ha pogut observar en aquesta sessió.

AGENDA

08-10-2020

SUPERYACHT TECHNOLOGY CONFERENCE

Superyacht Technology Conference reunirà a Barcelona a les empreses líders en tecnologia, tant del sector nàutic com de fora.

12-10-2020

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

CANCEL·LAT

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de…[+]

NOTÍCIES

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic