Open menu
04-03-2020

El Clúster s’alia amb Turisme de Barcelona

El Barcelona Clúster Nàutic i Turisme de Barcelona han organitzat una sessió de formació i networking sobre les opcions de turisme Premium i els packs VIP/Hospitality que s’ofereixen a la ciutat, amb l’objectiu de poder proposar un millor servei a la comunitat turística nàutica que ens visita.

A la sessió han participat els membres del Barcelona Clúster Nàutic que tenen contacte amb propietaris, capitans i tripulacions d’embarcacions de gran eslora, i amb qui són prescriptors de serveis turístics, així com alguns dels operadors que ofereixen aquests packs turístics exclusius, entre ells representants del FC Barcelona, Circuit de Barcelona-Catalunya, Reial Club de Tennis i Real Club de Polo Barcelona, entre d’altres.

En la introducció a la sessió, que ha tingut lloc a MB92, el president del Clúster, Toni Tió, ha posat en valor l’aportació del sector nàutic al turisme de Barcelona i ha destacat que es tracta d’un sector econòmic d’alt valor afegit i capacitat de creixement.

El cap de Turisme Actiu i Creuers de Barcelona Turisme, Josep A. Rojas, ha il·lustrat com ha crescut el turisme premium a Barcelona en els últims anys, i ha detallat quines són les diferents opcions de packs VIP / Hospitality per a turisme premium a la ciutat, entre elles el Palau de la Música, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el FC Barcelona.

A continuació s’ha celebrat un refrigeri de networking, que ha estat una ocasió perfecta per establir interessants contactes amb els operadors que ofereixen packs VIP/Hospitality.

AGENDA

08-10-2020

SUPERYACHT TECHNOLOGY CONFERENCE

Superyacht Technology Conference reunirà a Barcelona a les empreses líders en tecnologia, tant del sector nàutic com de fora.

12-10-2020

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

CANCEL·LAT

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de…[+]

NOTÍCIES

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic