Open menu
28-01-2020

Èxit de convocatòria de la sessió sobre economia blava

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat aquest dilluns una sessió de treball centrada en l’economia blava i les oportunitats de finançament. La trobada ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General de Pesca i Afers Marítims i de la Cambra de Comerç de Barcelona, i ha estat un èxit de convocatòria.

La reunió, que ha tingut lloc al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, ha estat inaugurada per la sub-directora general de Política Marítima, Control i Formació, Rosario Allué, i a continuació ha fet la introducció el president del Barcelona Clúster Nàutic, Toni Tió.

La responsable del Programa de l’Estratègia Marítima de Catalunya, Susana Sainz-Trápaga, ha detallat la convocatòria FEMP d’economia blava, mentre que la directora de l’Oficina de Projectes Europeus de la Cambra de Comerç de Barcelona, Berta Pérez, ha explicat alguns dels programes de finançament per a pimes on tenen cabuda els projectes d’economia blava.

Per acabar la sessió, s’ha fet una ronda de presentació de les empreses participants, on cada una ha pogut parlar dels projectes d’economia blava que està desenvolupant. De fet, un dels objectius del Barcelona Clúster Nàutic és impulsar la col·laboració entre els socis, i aquest espai de networking ha resultat ser molt efectiu en aquest sentit. Hi han participat Ports de la Generalitat, Ajuntament de Mataró, Confraria de Pescadors de Barcelona, Escola Port Barcelona, Eurecat, Marcelo Penna Yacht Design, Dessal, Seastainable Ventures, Port Vell, Daevi i Costa Brava Yacht Services, entre d’altres.

AGENDA

08-10-2020

SUPERYACHT TECHNOLOGY CONFERENCE

Superyacht Technology Conference reunirà a Barcelona a les empreses líders en tecnologia, tant del sector nàutic com de fora.

12-10-2020

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

CANCEL·LAT

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de…[+]

NOTÍCIES

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic