Open menu
10-10-2019

Impressionant presentació de nous membres

La sessió de networking que va organitzar el Barcelona Clúster Nàutic ahir amb motiu del primer dia del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, i que es va celebrar al Reial Club Nàutic de Barcelona, va ser senzillament impressionant.

Amb aforament complet de la sala, la primera part de la trobada es va centrar en la presentació dels últims nous membres de l’associació: Nautipaints, Gutmar, Next Maritime, Iddes Yachts, Cover Up Solutions i Seastainable Ventures, a més de S.E. Yachting i GPASeabots, que no van poder participar a la sessió.

La presentació va deixar palesa la qualitat i potencialitat dels nous membres, sobretot en termes industrials, de noves tecnologies i d’economia blava. Brillant, formidable, impressionant, sorprenent i productiva van ser alguns dels adjectius amb què antics i nous socis van elogiar la sessió.

A continuació, la Cambra de Comerç de Barcelona va presentar el projecte europeu 4helix+, en el marc del qual s’han repartit xecs de finançament per a projectes d’innovació i economia blava. Tres dels socis del Clúster, Daevi, Business Yachtclub Barcelona i Seastainable Ventures, han estat mereixedors d’aquests xecs, entre d’altres empreses, que també van fer la seva presentació.

Per últim, els socis del Clúster van poder gaudir d’un esmorzar de networking, per estudiar possibles vies de col·laboració entre ells.

AGENDA

08-10-2020

SUPERYACHT TECHNOLOGY CONFERENCE

Superyacht Technology Conference reunirà a Barcelona a les empreses líders en tecnologia, tant del sector nàutic com de fora.

12-10-2020

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

CANCEL·LAT

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de…[+]

NOTÍCIES

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic