Open menu
07-10-2019

El Clúster col·labora amb el primer fòrum de dones del sector nàutic

El dimecres 9 d'octubre, de 11 a 13 hores, se celebrarà al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, a l'Espai del Mar, el primer fòrum de les dones del sector nàutic, batejat com a I Fòrum La Mar en Femení, en l’organització del qual col·labora el Barcelona Clúster Nàutic.

El fòrum consisteix en dues taules rodones que pretenen visibilitzar i posar en valor el talent femení al sector nàutic, a més de posar focus sobre la manca d'igualtat d'oportunitats, el sostre de vidre, la segregació vertical i la bretxa salarial.

La primera taula, organitzada per l'ACPET, reunirà dones líders i gestores de ports esportius de Catalunya.

El segon panell, que ha organitzat el Clúster, donarà veu a directives de la indústria nàutica, que oferiran la seva visió sobre la posició que ocupa la dona en el sector nàutic. Amb Neus Jordi, directora de projectes del Clúster, com a moderadora, participaran en el debat Carolina Borràs, sòcia del despatx d'advocats internacional UHY Fay & Co i sòcia de l'Associació 50a50; Belén Martín, cofundadora i Managing Partner d'Evolution Yacht Agents; Marieli Solé, Managing Director de Solé Diesel; Josefina Ferrer, directora d'operacions de Nautipaints, i la futura capitana Maena Salom.

Les dones representen menys del 30% de la força del treball del sector nàutic i marítim aproximadament, i tan sols el 3% ocupa càrrecs d'alta direcció i/o responsabilitat, segons dades de l'Organització Marítima Internacional (OMI).

AGENDA

08-10-2020

SUPERYACHT TECHNOLOGY CONFERENCE

Superyacht Technology Conference reunirà a Barcelona a les empreses líders en tecnologia, tant del sector nàutic com de fora.

12-10-2020

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

CANCEL·LAT

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de…[+]

NOTÍCIES

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic