Open menu
19-07-2019

Els socis del Clúster s’apunten als programes d’ajuts de la Cambra

Una trentena de membres del Barcelona Clúster Nàutic van assistir ahir a una sessió de presentació d’ajuts per a pimes per part de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’acte, que es va celebrar al Reial Club Marítim de Barcelona sota l’organització del Clúster, es va centrar en els programes Xpande i Beenet, que són dues eines promogudes per fons europeus dirigides a les pimes que tenen en la internacionalització un dels seus eixos estratègics.

El primer està dirigit sobretot a empreses que no tenen una activitat internacional constant, proporcionant tant assessorament com ajuts econòmics per posar en marxa un pla de promoció internacional definit.

Beenet, per la seva banda, està destinat a pimes amb una mínima experiència internacional i amb interès per definir una estratègia d’internacionalització conjunta amb d’altres empreses europees de perfil similar, beneficiant-se d’assessorament especialitzat així com d’una subvenció de fins a 25.000 € per consorci per materialitzar aquesta estratègia en accions concretes.

Aquests programes van despertar prou interès entre els membres de l’associació, i de fet dos socis ja s’hi han inscrit.

Després de la presentació, els membres del Clúster van fer networking tot gaudint d’una copa a la terrassa del Marítim. Va ser una estona molt agradable per desitjar-se unes bones vacances d’estiu i començar a preparar les activitats de setembre i propers mesos.

AGENDA

28-09-2019

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

13-10-2019

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de pesca i de passeig,…[+]

21-11-2019

METS TRADE

És la fira d’equipament nàutic més gran del món, amb més de 1.200 expositors de 40 països.

NOTÍCIES

19-07-2019

Els socis del Clúster s’apunten als programes d’ajuts de la Cambra

Una trentena de membres del Barcelona Clúster Nàutic van assistir ahir a una sessió de presentació d’ajuts per a pimes per part de la Cambra de Comerç de Barcelona.

14-05-2019

Acció de lobby amb els partits polítics

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat avui a l’Institut de Nàutica de Barcelona un debat amb les candidatures a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona, sota el títol “Turisme, esport…[+]

07-05-2019

Celebrada l’assemblea de socis

El Barcelona Clúster Nàutic ha celebrat avui l'assemblea general de socis del primer semestre, en què han participat una trentena de membres de l'associació.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic