Open menu
20-02-2019

El patronat del Clúster, amb Turisme de Barcelona

El Barcelona Clúster Nàutic ha celebrat una reunió dels membres del seu patronat amb el director general de Turisme de Barcelona, Joan Torrella, per donar a conèixer-li el volum de negoci que genera la nàutica al sector turístic a Barcelona i àrea metropolitana.

La trobada s’ha celebrat a Marina Barcelona 92, i juntament amb aquesta empresa, que és un dels patrons, hi han participat la Cambra de Comerç de Barcelona, OneOcean Port Vell, Marina Vela, Vilanova Grand Marina, Varador 2000-Mataró Marina Barcelona i Costa Brava Yacht Ports.

Els patrons han traslladat al responsable de Turisme de Barcelona algunes interessants xifres, com que el sector de les grans eslores mou a Barcelona diàriament unes 1.500 persones. “Es tracta d’un turisme de qualitat, d’alt poder adquisitiu i d’alt nivell cultural, i de llarga durada”, han destacat els empresaris. A més, per exemple només Marina Barcelona 92 reserva cada any més de 3.500 nits d’apartaments i més de 1.800 nits d’hotels a partir de quatre estrelles per als seus clients.

A la reunió també s’ha reconegut la feina del Clúster i dels seus membres per posicionar Barcelona en el mapa internacional de les grans eslores.

Donades les sinèrgies trobades, el Barcelona Clúster Nàutic, la Cambra de Comerç de Barcelona i Turisme de Barcelona estudiaran la possibilitat de crear un grup de treball per tal de potenciar i donar servei al turisme nàutic.

AGENDA

28-09-2019

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

13-10-2019

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de pesca i de passeig,…[+]

21-11-2019

METS TRADE

És la fira d’equipament nàutic més gran del món, amb més de 1.200 expositors de 40 països.

NOTÍCIES

19-07-2019

Els socis del Clúster s’apunten als programes d’ajuts de la Cambra

Una trentena de membres del Barcelona Clúster Nàutic van assistir ahir a una sessió de presentació d’ajuts per a pimes per part de la Cambra de Comerç de Barcelona.

14-05-2019

Acció de lobby amb els partits polítics

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat avui a l’Institut de Nàutica de Barcelona un debat amb les candidatures a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona, sota el títol “Turisme, esport…[+]

07-05-2019

Celebrada l’assemblea de socis

El Barcelona Clúster Nàutic ha celebrat avui l'assemblea general de socis del primer semestre, en què han participat una trentena de membres de l'associació.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic