Open menu
17-07-2018

Balanç del primer semestre

El Barcelona Clúster Nàutic ha celebrat avui reunió de la seva junta directiva, per fer balanç del primer semestre de l'any.

El president i la directora de projectes de l'associació, Toni Tió i Neus Jordi, respectivament, han exposat als membres de la junta les activitats i iniciatives realitzades durant els sis primers mesos de l'any, així com els projectes previstos per a la tornada de les vacances d'estiu.

El clúster compta ara mateix amb 84 membres, i s'esperen sumar alguns més durant els propers mesos.

La gestió ha rebut el suport unànime de la junta, i de fet algunes de les activitats compten amb la col·laboració activa de membres de la mateixa, per exemple un fam-trip que s'organitzarà per a capitans d'embarcacions de gran eslora a la Costa Brava, amb Costa Brava Yacht Ports, per promocionar aquesta destinació per al xàrter.

Podeu consultar aquí la presentació projectada durant la reunió de junta directiva, que inclou el calendari de les properes activitats previstes per a membres.

AGENDA

27-11-2018

ASSEMBLEA GENERAL DEL CLÚSTER

La propera assemblea general de socis se celebrarà el 27 de novembre a la Facultat de Nàutica de Barcelona. A la sessió s'ha d'aprovar el pressupost per al proper any.

16-12-2018

SALON NAUTIQUE INTERNATIONAL DE PARIS

El Saló Nàutic de Paris és l'esdeveniment anual per descobrir els nous models en el món de la nàutica, ja que és la fira habitual per a les grans presentacions.…[+]

01-05-2019

PALMA BOAT SHOW

El Saló de la Nàutica d'Esbarjo de les Illes Balears se celebra al Port de Palma, una de les seus més importants a nivell d'infraestructures, indústria i xarxa de serveis…[+]

NOTÍCIES

15-11-2018

El METS tanca una intensa campanya de promoció

El president del Barcelona Clúster Nàutic, Toni Tió, ha visitat el METS, el major saló en equipament, materials i sistemes de la indústria nàutica.

29-10-2018

LYBRA, a Barcelona tres anys més

OneOcean Port Vell i LYBRA han anunciat la renovació del seu acord de col·laboració per a la celebració a la marina de superiots del Port Vell de les tres pròximes…[+]

24-10-2018

El Clúster, amb la presidenta del Port

La presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha rebut avui en reunió al Barcelona Clúster Nàutic.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic