Open menu
08-09-2017

Oportunitats a Cuba

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Cuba i República Dominicana, mercats amb una creixent obertura internacional i gran potencial, plens de noves oportunitats, especialment en el sector del turisme, incloent-hi la nàutica.

La missió és una molt bona oportunitat per a aquells socis del Barcelona Clúster Nàutic interessats en obrir mercat a l’exterior i dedicats especialment a construcció i gestió de marines, xàrter, submarinisme i altres activitats aquàtiques, i en general per a tots aquells immersos en el turisme nàutic i/o que puguin aportar know-how sobre el desenvolupament i la gestió d’aquests mercats.

El viatge està programat per a aquestes dates: del 27 de novembre a l’1 de desembre a Cuba, i del 3 al 6 de desembre a la República Dominicana (veure aquí la convocatòria i el programa de la missió comercial).

Els socis del Barcelona Clúster Nàutic interessats en aquesta missió estan convocats a una reunió de presentació el proper divendres, 15 de setembre, a la Cambra de Comerç.

AGENDA

26-09-2017

SALÓ NÀUTIC DE GÈNOVA

És el primer saló nàutic italià, i un dels principals a Europa, amb exposició mixta, tant a l’aigua com a terra, i diversos pavellons dedicats a accessoris, equipament i motors.

30-09-2017

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

01-10-2017

III OPEN INTERNACIONAL DE REM DE MAR

Regata costanera de rem organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, que ha estat declarada Campionat d'Espanya de rem de mar.

NOTÍCIES

20-09-2017

Curs de patró de xàrter

A petició del Barcelona Clúster Nàutic, l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC) oferirà properament un curs pilot de patró de xàrter, per a embarcacions d’esbarjo de fins a 24…[+]

08-09-2017

Oportunitats a Cuba

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Cuba i República Dominicana, mercats amb una creixent obertura internacional i gran potencial, plens de noves oportunitats, especialment en…[+]

04-09-2017

El Clúster s’incorpora a Catalonia Clusters

El Barcelona Clúster Nàutic s’ha incorporat al programa Catalonia Clusters, impulsat per la Generalitat de Catalunya a través d’Acció.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic