Open menu
20-07-2017

Canvis en la direcció del Clúster

A la junta directiva del Barcelona Clúster Nàutic celebrada aquest dilluns, Alejo Trullás ha presentat la seva dimissió com a director de l'associació, a causa d'uns reajustaments pressupostaris que el clúster ha hagut de portar a terme.

Trullás va ser nomenat director del clúster a la seva creació, a l'octubre de 2013, i ha desenvolupat un gran paper en el seu creixement, de 28 a 94 membres en tres anys i mig. Compta amb una dilatada experiència a nivell internacional en el marc empresarial, i també ha treballat a la administració pública, concretament a la Diputació de Barcelona, com a coordinador de Desenvolupament Econòmic i Ocupació.

Durant la reunió, el president del Barcelona Clúster Nàutic, Toni Tió, juntament amb tota la junta directiva, han volgut aclarir la continuïtat del Clúster, un projecte amb més força que mai gràcies a la recent creació del patronat. "Jo continuo com a president i després de l'estiu anunciarem la nova estructura en la funció directiva", ha explicat Tió.

AGENDA

26-09-2017

SALÓ NÀUTIC DE GÈNOVA

És el primer saló nàutic italià, i un dels principals a Europa, amb exposició mixta, tant a l’aigua com a terra, i diversos pavellons dedicats a accessoris, equipament i motors.

30-09-2017

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

01-10-2017

III OPEN INTERNACIONAL DE REM DE MAR

Regata costanera de rem organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, que ha estat declarada Campionat d'Espanya de rem de mar.

NOTÍCIES

20-09-2017

Curs de patró de xàrter

A petició del Barcelona Clúster Nàutic, l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC) oferirà properament un curs pilot de patró de xàrter, per a embarcacions d’esbarjo de fins a 24…[+]

08-09-2017

Oportunitats a Cuba

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Cuba i República Dominicana, mercats amb una creixent obertura internacional i gran potencial, plens de noves oportunitats, especialment en…[+]

04-09-2017

El Clúster s’incorpora a Catalonia Clusters

El Barcelona Clúster Nàutic s’ha incorporat al programa Catalonia Clusters, impulsat per la Generalitat de Catalunya a través d’Acció.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic