Open menu

Gruppo Boero

Gruppo Boero fundat en 1831, és una empresa italiana que formula i produeix pintures i vernissos per als sectors de la construcció i la navegació. Des de febrer de 2021, Gruppo Boero és soci de CIN, empresa portuguesa líder en el mercat ibèric de pintures i vernissos, posicionant-se així entre els principals players mundials i confirmant la seva posició com el grup italià líder en el sector. La recerca tecnològica i l'estudi i desenvolupament d'innovacions en el camp del color han estat sempre els senyals d'identitat guanyadores de la filosofia del Grup, una empresa amb un sistema de gestió integrat certificat en les normes ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. L'atenció en l'impacte en el territori i la comunitat caracteritza no sols les diverses fases del cicle de producció i distribució, sinó també, cada vegada més, els processos i estratègies de l'empresa.

La Divisió de Iots del Gruppo Boero ha estat un punt de referència per al mercat italià i internacional durant dècades. Gràcies a les seves marques, Boero YachtCoatings i Veneziani Yachting, l'empresa ha consolidat la seva presència en el mercat amb una àmplia gamma de productes per a la protecció, reparació i manteniment d'embarcacions, resultat de constants inversions en recerca i desenvolupament per a brindar solucions de pintura innovadores i d'alt rendiment, garantint un impacte ambiental reduït.

Pintures antiincrustants, desenvolupades per a oferir un alt rendiment en totes les condicions; Productes d'Emprimació epoxi, que brinden protecció i alta adherència; Estucs, els més lleugers i flexibles del món; fons amb alta compacidad de pel·lícula; vernissos i esmalts de fàcil aplicació sobretot tipus de superfícies amb una àmplia gamma d'acabats com el brillant i opac.

  • T. +39 010 55001 - M. +34 609 316344
  • gemma.gonzalez@Boero.it
  • gruppoboero.it
Carrer Riera Seca s/n Portal 1 Poligon Industrial Can Milans, 08110 Montcada i Reixac, Barcelona

NOTÍCIES

02-05-2023

El Barcelona Clúster Nàutic celebra la seva assemblea anual

L’entitat amplia la seva Junta Directiva i celebra que Barcelona aculli el Congrés Científic de la Unesco pels Mars i Oceans.

01-03-2023

Els distintius d’ambientalització dels ports centren l’última sessió del projecte Naut-EC

Aquesta tercera sessió de formació del projecte Naut-EC ha començat amb la presentació d’aquest a càrrec d’Ariadna Benet que ha plantejat les línies d’economia circular que es poden desenvolupar en…[+]

21-02-2023

El Port de Barcelona i el Barcelona Clúster Nàutic alineen projectes amb vista a l’America’s Cup

La Junta Directiva del Barcelona Clúster Nàutic s’ha reunit amb el nou president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó. La reunió ha servit per presentar l’entitat així com les empreses…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic


Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.