Open menu

Alingui

Després de més d’una dècada allunyat de l'America's Cup, Alinghi, un dels noms més dinàmics dins d'aquesta competició, torna a la lluita pel màxim trofeu de vela. El guanyador en diverses ocasions d'aquest esdeveniment uneix aquesta vegada les forces amb Red Bull, l'impulsor de l'esport a nivell mundial, per crear un nou equip: Alinghi Red Bull Racing.

L'equip navegarà sota la bandera del club nàutic “Société Nautique de Genève” i estarà acompanyat pel seu principal soci, la marca suïssa de rellotges Tudor. L'equip oficial suís competirà a les sèries de selecció de la 37a edició de l'America's Cup, el 2024 a Barcelona. El compte enrere ara comença!

 

  • +41 79 351 82 11
  • info@alinghiredbullracing.com
  • www.alinghiredbullracing.com
Passeig Joan de Borbó, Moll de Llevant, 144-146 Barcelona

NOTÍCIES

02-05-2023

El Barcelona Clúster Nàutic celebra la seva assemblea anual

L’entitat amplia la seva Junta Directiva i celebra que Barcelona aculli el Congrés Científic de la Unesco pels Mars i Oceans.

01-03-2023

Els distintius d’ambientalització dels ports centren l’última sessió del projecte Naut-EC

Aquesta tercera sessió de formació del projecte Naut-EC ha començat amb la presentació d’aquest a càrrec d’Ariadna Benet que ha plantejat les línies d’economia circular que es poden desenvolupar en…[+]

21-02-2023

El Port de Barcelona i el Barcelona Clúster Nàutic alineen projectes amb vista a l’America’s Cup

La Junta Directiva del Barcelona Clúster Nàutic s’ha reunit amb el nou president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó. La reunió ha servit per presentar l’entitat així com les empreses…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic


Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.